Automāts, 1.2 benzīns 60kw. Aprīkojumā ietilpst tādas opcijas kā Klimatkontrole, Borta dators, Riepu spiediena kontrole, Parkošanās sensori aizmugurē, Multistūre, Sēdekļu apsilde, Led dienas gaitas gaismas, ESP - Pretslīdes sistēma, Oriģināla Multimedijas sistēma ar LCD monitoru ar Touch Screen Funkciju, Bluetooth un Hands Free, Isofix stiprinājumi bērnu sēdekļiem un vēl citas ekstras. Auto pirkts jauns no salona Igaunijā, līdz ar to nobraukums ir 100% oriģināls un pārbaudāms arī Latvijas CSDD mājaslapā. Vairāk informācijas par auto Jūs atradīsiet mūsu mājas lapā. Pateicoties jaunās paaudzes 1.2 litru benzīna motoram ar 60kw jaudu un 5-pakāpju automātam, auto ir pietiekami dinamisks un tajā pašā laikā salīdzinoši ekonomisks. Degvielas patēriņš pēc rūpnīcas tehniskiem datiem pilsētā 5.6l/100km, pa šoseju 4.3/100km. Auto šobrīd jau ir piereģistrēts Latvijā un izieta tehniskā apskate "Pa nullēm".

Līzinga ikmēneša maksājums no 137 eur.

Papildus info pa telefonu.

Подробную информацию об авто, на Русском языке расскажем по телефону.

Pieteikties līzingam var mūsu mājaslapā sadaļā Līzings, vai arī rakstot SMS vai Wacapā (Gribu pieteikties līzingam). Uzziniet savas līzinga iespējas vienas stundas laikā. Sadarbojamies ar gandrīz visām līzinga kompānijām Latvijā, līdz ar to spēsim piemeklēt visizdevīgāko piedāvājumu tieši Jums.

Iespējama arī saprātīga maiņa - jūs varat atbraukt ar savu veco auto, bet aizbraukt - ar jauno.

Brand Peugeot 2008
Year of issue: 2014 november
Engine: 1.2 gasoline
Gear box: Automatic
Run, km: 137 900
Color: Grey
 
metalic
Body type: Jeep
Number of seats: 5
Checkup: 06.2024
Equipment: Electric power steering, Conditioner, Climate control, Cabin air purifier, Board computer, Tire pressure monitoring, Rear parking sensor, System Start-Stop, Roof rails, Service book, Alloy wheels
Light: LED, Addition stop signal, Fog headlights, Autom. dipped beam
Seats: With heating
Salon: Armrests, Isofix mounts
Security: ABS, Central lock, Air-bag, ESP
Rudder: Adjustable, Multifunctional
Mirrors: El. adjustable, With heating
Hi-Fi: FM/AM, MP3, USB, LCD, Bluetooth, Hands-free
VIN code: Show VIN code
Auto number: Show state number
Price: 8 600 €
Place:Riga

Number of unique visits: 1
Date: 12.06.2023 10:54